Egypten

El Gouna med Apollo Staden El Gouna är kanske det mest exklusiva resmål som finns i Egypten. Här finns fantastiska stränder och inne i staden flera laguner. Gillar du golf har du möjlighet att åtnjuta en av de många fina golfbanorna men här finns så mycket mer att njuta av. El Gouna skapades under 1990-talet för att bli det perfekta semesterparadiset. De flesta hotellen ligger på små konstgjorda öar med kanaler och laguner som går att bada i. De flesta stränderna är långgrunda så har du småbarn kommer du att trivas här.   Med Apollo åker du på en all inclusive resa till det fantastiska Three Corners Ocean View. Hotellet ligger i anslutning till den vackra marinan fylld av lyxbåtar och man vänder sig kanske främst till vuxna gäster. Det finns två delar på hotellet; Soleil och Du Port. Du hittar två pooler och den ena är uppvärmd så även om det inte är varmt i luften kan du njuta av ett härligt bad. I priset ingår solstolar och parasoller, pool- och strandhanddukar, bufférestaurang och lobbybar, gratis snacks och enklare rätter. Det finns allt från gym till Spa med massage på anläggningen. Och det är bara två km till den privata sandstranden. Du som åker hit med all inclusive kan även välja att äta på andra restauranger än dem som ingår med El Gounas Dine around program. Då lägger du till en mindre avgift och får ett mycket större utbud.

Sharm El Sheikh med Fritidsresor

Vill du semestra precis vid ett av de allra vackraste och bästa korallreven som finns utanför Sharm El Sheikhs kust? Då ska du definitivt boka en resa med Fritidsresor till det familjevänliga hotellet Iberotel Fanara & Fanara Residence. Snorkla runt hela dagarna och njut av de fantastiska fiskarna i alla tänkbara färger. Hotellets bar har en riktigt vacker utsikt om kvällen där du med fördel kopplar av efter en händelserik dag. Titta på solen medan den går ner över de ståtliga Sinaibergen.   Detta är verkligen ett hotell för hela familjen, det finns barnklubb, lekplats och en egen barndel i den stora poolen på området. Dessutom är det inte långt att gå till den stora Aqua Park eller nöjesparken Alf Leila Wa Leila. På hotellet finns det som namnet antyder två delar, antingen bor man i huvudbyggnaden i ett dubbelrum. Det ligger närmast stranden och det finns ett stort poolområde med en uppvärmd pool. Den andra delen Fanara Residence ligger en bit från stranden och har flera större familjerum samt mindre enkelrum. Varje dag går det bussar ett par gånger om ni känner för att åka in till Sharm El Sheikh eller Naama Bay. När du reser med all inclusive hit så ingår såklart flera saker. Bland annat måltiderna, dryck till dessa, lokala drycker på dag- och kvällstid och en del av de aktiviteter som finns på hotellet.

Tropitel Sahl Hasheesh med Solresor

Här bor du alldeles intill den fantastiska sandstranden på ett helt nybyggt hotell. Tropitel Sahl Hasheesh öppnade så sent som hösten 2011 och är ett lyxhotell med ett läge som är värt att avundas. Från rummet ser du ut över det vackra Röda havet, miljön är otroligt avslappnande, ni bor i toppmoderna hotellrum, det finns en stor trädgård där du hittar tre härliga pooler där en är barnpool och en jacuzzi. Här är det bara att njuta av semestern med god mat och riktigt bra service. Det finns flera restauranger, barer och lounger, oavsett om du vill ha en semester fylld av aktiviteter eller bara lata dagar i solen så finns allt du kan önska på denna ort. Här står du som gäst verkligen i fokus och du blir riktigt väl omhändertagen. För barnen finns även en barnklubb och vill du ha levande musik på kvällen finns det att tillgå.