Turkiet

Antalya med Ving Om du letar efter ett riktigt exklusivt spa-hotell i Turkiet så ska du definitivt åka hit, till Barut Hotels Lara Resort & Spa. Det är vackert beläget vid Larastranden som ligger en bit utanför det populära Antalya. Det kanske inte är det bästa hotellet för mindre barn men om man har lite större barn eller reser med vuxna i flera åldrar kommer ni att trivas. Här får du både lyx och modern snygg design. Dessutom kan man välja om man bara vill koppla av eller vara aktiv hela semestern.   På hotellets område kan du spela både beachvolleyball och tennis, träna på fitnesscenter eller hänga på spa och hälsoklubb. Om man vill så går det att lägga till en avgift så ingår det vattensporter också för dig som inte kan sitta still. Här ingår det massor med trevligheter för dig som reser med all inclusive. Blanda annat tre bufféer om dagen; frukost, lunch och middag med dryck. Två a la carte restauranger, fri servering i flera barer samt snacks, glass, sport och traditionellt hamam. Så njut av lyxiga omgivningar och koppla av, resten ordnar sig.

Club Grand Aqua med Turkietresor

Detta måste vara drömresmålet med all inclusive för barnfamiljen. Här bor man mitt i en vattenpark! I det stora och härligt gröna området som omges av kanaler och den fantastiska vattenparken Amazone Waterworld hittar du ett fem-stjärnigt hotell – Club Grand Aqua. I all inclusive priset så ingår det massor av härligheter, bland annat; tre bufféer, frukost, middag och lunch. En gratis middag i en av de två a la carte restaurangerna på området. Snacks på stranden, fri bar, fitnesscenter, sauna och traditionellt hamam.   I vattenparken hittar du allt som man vill ha i en sådan; tio vattenrutschbanor, en vågpool och Crazy river med mera. Dessutom finns en barnpool för de små, lekplats, klubbhus och spelrum. Åker ni sommartid så får ni även aktiviteter i vattenlandet Aquapark inbakat i resan. Kan det bli bättre? Här kan man verkligen leka, ha roligt, slappna av och trivas med hela familjen.

Lyx med Apollo

Är du ute efter riktigt härlig modern lyx? Då ska du verkligen ta en titt på Apollos nya all inclusive resmål. Hotellet byggdes så sent som 2009 och ligger vackert vid Dalamanfloden – Hilton Dalaman Resort & Spa. Hotellområdet är stort och du kommer inte att sakna något, här finns allt man kan önska för ett liv i lyx och avkoppling. Det finns bland annat tio stycken pooler, vattenland, jacuzzi, ett stort spa och en privat strand. Blir du törstig så finns det inne på hotellet en bargata som är öppen tre dagar i veckan. Är du hungrig så hittar du inte mindre än tre a la carte restauranger där du kan äta mat som är inspirerad av såväl det franska köket som det asiatiska och Medelhavets läckerheter. När du reser hit med all inclusive så ingår det massor av godheter, bland annat; tre bufféer, frukost middag och lunch. Fri bar och dessutom har man möjlighet till senare middagar och senare frukostar. Alltså kan du sova ut ordentligt och festa hela natten om du känner för det. Detta är verkligen modern lyx i ett härligt klimat och som sagt, du kommer inte att sakna något.